Hvorfor er reising viktig?

Når du forteller dine venner og din familie om at du har tenkt til å reise, så er ikke alltid responsen like bra. Spesielt dårlig er den når du skal ta det klassiske friåret etter videregående. Mange voksne vil da angripe deg og si at dette kan du ikke gjøre, for da blir det ikke noe av deg. Det samme vil de nok si dersom du reiser mye selv når du er eldre også. Deres hovedargument handler om at en ikke ser igjen verken pengene eller tiden som er investert. De feiler derimot i å se alle de godene som kommer ved å reise.

Ved å reise blir du belært i en ny kultur og lærer deg mye om et nytt sted. Erfaringene du tar med deg vil også være helt uvurderlige. Se bare for deg alle de nye opplevelsene du vil ha. Fra å se helt nye steder, til å smake ny mat, til å gå barføtt i sanden midt i januar. Dette er alle ting du kan oppleve dersom du velger å reise. Altså er ikke pengene og tiden en bekymring. Så lenge du har råd til det, så bør du faktisk ta deg råd til det!

Videre må en ikke glemme alle de gode forholdene en bygger seg opp. Når en reiser møter en mennesker fra hele verden. Disse blir som en familie, og kanskje tar dere deler av deres etappe sammen. Uansett vil du møte på mennesker i alle verdens hjørner. Når du en dag vender hjem, så vil din Facebook-konto raskt være knyttet til et titalls personer du kjenner i alle verdens hjørner. Da kan du enkelt og greit besøke disse akkurat når du vil. Det vil også være en ekstremt god opplevelse hva gjelder å lære seg å kjenne mennesker med en forskjellig bakgrunn fra deg selv. Dersom du skal rett ut i jobb etter reisen, så vil du garantert møte mange forskjellige, og ikke minst utfordrende mennesker. Det er mange som gledet seg til å se Euro kampene live men for øyeblikket er dette umulig,  det du kan gjøre er å sjekke EM 2020 kamp liste.

Stilne kritikerne og stå stolt opp for deg selv. Det å reise er verken bortsløsning av penger eller tid. Det handler om å få med seg det beste verden har å tilby før det er for sent. Før du vet ordet av det har du barn og familie, akkurat som de sure personene som prøver å hindre deg i fra å reise nå. Ikke la deres bitterhet stoppe deg. Reis i dag for å oppleve verden!